Известие

Collapse
No announcement yet.

Много готин сайт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много готин сайт

за съжаление само за 156-ци и 147-ци
    http://www.gentleman.no/156/

но има много готини работи
    аз лично си изтеглих рекламата на спорт вагон-а(с Катрин Зита Джоунс) отдавна не и се бях кефил
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Вчера и аз се рових там. Линка го набарах от нашия форум /някой го беше пуснал там/. Мисля, че от форумчето "Интересни истории".
    Намерих и нещо интересно за вариатора на газоразпределителния механизъм, защо и кога почва да шуми като дизел - тази тема вече е до болка позната, но сигурно вълнува и собствениците на 155-ца ТС, като колегата "hf hpe" например.

Тааа там пишеше, че повредата във вариатора не е фатална, но може да се окаже причина за повишен разход на гориво и пад в мощността в ниските обороти, под 3000рпм. Като най-честа причина пичовете посочват много на брой "студени стартове", последвани от къс пробег. В някои държави като Норвегия, ако ти се повреди този детайл извън гаранционния срок, оторизираният сервиз /политика на Фиат/ ти поема част от разхода по отстраняване на повредата - "баш като у нас" разбираш ли!?

В рубриката "My 156" има един маниак който, е качил много снимки, видеоклипче как се кефи на колата си, закачил е и една mp3-ка със звука на колата след като й е шибнал K&N-air filter. Между другото си свалих mp3-ката - звучи жестоко:
    www.alfa156.net/knfilter-alfa156-net.mp3
    '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

mi ako njakoi izka moga da mu pokaza kak mu zvuchi variatora ( kato dizel ) zashtoto oshte ne sam go opravi , a i zvika ot filatara naistina e unikalen , shtom vseki pita "Tova Turbo li e " no tova na sledvashtata sreshta
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Верно, че ти WP беше от отбора на дизелите, аз написах "hf hpe". Нещо съм се объркал. Не е нужно да ми пускаш твоя "дизел" щото моя си го чувам всеки ден.

Comment

oo ama i tovota li traka ili si ja opravil veche , zashtoto moita si traka ot edna godina i mi kazaha che ako imam 150 izlishni leva da otida da mi go opravjat inache njamalo problem
          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Да и моята си трака. Реших и утре отивам във Вантотрейд. Като излезе от сервиза, ще дам информация за резултата.

Comment

shte chakam dosta podrobna da kazesh kade kak kakvo kolko vsichko ot purvoto bolche do plashtaneto na kasata
              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Лошото е, че трябва да я оставя за ден в сервиза, защото съм на работа целия ден. така, че няма да мога да гледам какво правят. Иначе за резултата и за парите ще си кажа.

Comment

i estestvenno kordinatite na choveka e nai vajnoto
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                    i estestvenno kordinatite na choveka e nai vajnoto
                    ОК, дано само стане работата както трябва!

Comment

stiskam palci
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                      X